Registreren

*

*

*

*

*

*

Password vergeten?

*

Slot Zeist 2016In Slot Zeist presenteerden wij ons 2e wijnthema: "De Nieuwe Wereld". In een prachtige ruimte hebben wij u het verhaal vertelt van de ontwikkeling van de wijnbouw vanaf het begin van de 16e eeuw, een fascinerend verhaal waarin u onder andere vernam hoe de phylloxera vanaf het derde kwart van de 19e eeuw een grote bedreiging vormde voor de wijnbouw wereldwijd.

Het uitgebreide verhaal van de phylloxera leest u op Bonum Vipedia.

Kasteel AmerongenTijdens de afgelopen paasdagen werd voor het eerst de Selections Fair georganiseerd op Kasteel Amerongen.

tafelEen prachtige lokatie waar behalve kunst en antiek van hoog niveau ook een geweldig historisch kasteel en park te zien was. Wij hebben vele aangename gesprekken gevoerd en wederom interessante mensen ontmoet!

Dank voor uw bezoek, volgend jaar zijn wij er weer.

 

F Fri 16 Oct 2015 17 41 18Limantica 2015, de 4e editie, zit er weer op. Dit jaar hadden wij speciale aandacht voor het drinkglas en de plaats van de glazen op de dinertafel.
U was een geïnteresseerd publiek en wij danken u voor de aangename gesprekken! Wij zien nu al uit naar de eerste jubileumeditie van Limantica.

F Sun 18 Oct 2015 11 18 13     

Kunst en Antiekbeurs Hasselt 2016Voor de eerste keer was Bonum Vitae dit jaar op de Kunst- en Antiekbeurs in het Belgische Hasselt vertegenwoordigd. Een mooie beurs met zeer uiteenlopende stands, zonder uitzondering van een hoog niveau.

Dit was de 33ste editie, maar ook de 34ste keer zullen wij daar bij zijn!

la table grote kerk naarden 2014 4 20141117 1299740949Bonum Vitae was voor het eerst aanwezig op de sfeerbeurs La Table in Naarden in de prachtige Grote Kerk. Uw reacties waren overweldigend, de gesprekken inspirerend en wij hebben genoten van uw anekdotes.

Met plezier hebben wij onze verhalen verteld over de geschiedenis van de tafelcultuur, ook nu merkten wij dat er steeds meer aandacht komt voor het genieten aan tafel in goed gezelschap en omringd door een rijke historie vol verhalen.

Het welkom dat wij hebben gevoeld was zeer warm, volgend jaar treft u ons zeker weer op La Table, wij zien er naar uit!

 

Bonum Vitae stand op La TableVoor de tweede keer namen wij deel aan La Table. Het was de 20ste editie van deze beurs en om dit te vieren werd door Astrid een lezing gegeven met als thema "Feest aan tafel door de eeuwen heen".

Uw reacties op zowel deze lezing als onze stand waren geweldig, dank daarvoor, en dank voor iedereen die ons deze dagen heeft bezocht!

TOP