+31 (0)497 745 611 info@bonumvitae.eu

 

Algemene voorwaarden

Algemeen

Overeenkomst op afstand

Bonum Vitae gebruikt een georganiseerd systeem waarmee producten op afstand kunnen worden aangeboden tot en met het sluiten van de overeenkomst op afstand, via diverse communicatietechnieken.

Toepassing

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten welke Bonum Vitae aanbiedt in de catagogus en op beurzen, en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen u en Bonum Vitae, in Nederland en België.

Wijzigen algemene voorwaarden

Bonum Vitae kan op elk moment deze algemene voorwaarden wijzigen en zal u tijdig van elke wijziging op de hoogte stellen.
Deze algemene voorwaarden zijn te vinden onderaan de startpagina.

Product

Bonum Vitae stelt van alle aangeboden producten zorgvuldig en zo correct mogelijk product informatie op, inclusief vermelding van de algemene conditie en eventueel geconstateerde gebreken. Het gaat hier echter over oude, gebruikte stukken en aan de omschrijvingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Prijzen

Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Bezichtiging

Een product kan te allen tijde worden bezichtigd na telefonische afspraak of een afspraak via e-mail, of tijdens een bezoek aan onze stand op een beurs.

Opties

Bonum Vitae biedt de mogelijkheid om een optie van maximaal 5 werkdagen op een product te nemen. Op de productpagina van de catalogus op bonumvitae.eu  komt de vermelding te staan dat dit  product in optie is. Het nemen van een optie op een product is mogelijk tijdens een beurs, telefonisch of via e-mail.
Wanneer aankoop uitblijft na 5 werkdagen zal Bonum Vitae de optie op het product verwijderen en het product weer in de reguliere verkoop opnemen.

Verkoop

Bonum Vitae verkoopt via de catalogus op bonumvitae.eu of via een beurs.  
Een product is verkocht op het moment dat Bonum Vitae het verschuldigde bedrag op de rekening of contant heeft ontvangen.
Wanneer een product verkocht is, behoudt Bonum Vitae zich het recht voor om de productpagina nog enige tijd in de catalogus te laten staan zonder prijsvermelding en met de melding dat het product is verkocht.

Verzending

Producten kunnen uitsluitend binnen Nederland en België worden verzonden. Deze verzending zal altijd verzekerd worden en de kosten van de verzending worden bij de koper in rekening gebracht. Bonum Vitae zal per product bepalen of het product voor verzending in aanmerking kan komen. In overleg biedt Bonum Vitae een afleverservice waarbij €0,30 per kilometer kan worden gerekend.
De benodigde informatie voor verzending, zoals het bezorgadres,  worden door de koper aangeleverd. Bonum Vitae kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele onjuistheden in deze informatie.
Wanneer een product van Bonum Vitae wordt ontvangen in een beschadigde verpakking adviseren wij om het product niet uit te pakken maar de schade direct aan de bezorger te melden en vervolgens contact op te nemen met Bonum Vitae om de verdere afhandeling af te stemmen.

Retourzending

Indien online in de catalogus een product is besteld en bij ontvangst blijkt het product niet te voldoen aan de verwachtingen, of de koper heeft spijt van de online aankoop, kan binnen 14 werkdagen, gerekend vanaf het moment van ontvangst, het product aan Bonum Vitae worden teruggezonden. In overleg kunnen wij het product eventueel komen ophalen waarbij €0,30 per kilometer in rekening wordt gebracht.
Slechts indien Bonum Vitae het product in dezelfde staat ontvangt waarin het is verkocht, storten wij het gehele aankoop bedrag, inclusief eventuele oorsponkelijke verzendkosten, binnen maximaal 30 werkdagen terug. Bij terugzending dient de verzending te worden verzekerd voor hetzelfde bedrag waarvoor Bonum Vitae de oorspronkelijke zending heeft verzekerd. De kosten voor de retourzending komen voor rekening van de koper.