+31 (0)497 745 611 info@bonumvitae.eu

 

Wat is Bonum Vitae?

Beste liefhebber van het Goede Leven

Welkom bij Bonum Vitae, waar alles wat met eten en drinken te maken heeft onze speciale aandacht krijgt.
Eten en drinken is meer dan de honger stillen en de dorst lessen, blijkt wel uit vroeger tijden waar wij onze inspiratie vandaan halen.
Wanneer u uw uiterste best heeft gedaan om een prachtig diner, een brunch, een high-tea of iets anders voor een speciale gelegenheid te realiseren, is het een waar genoegen om al dit heerlijks aantrekkelijk te kunnen presenteren. Zien is ook eten, en dat zal uw gasten zeker niet ontgaan! Zij zullen het waarderen wanneer zij kunnen plaatsnemen aan een tafel die met zorg is gedekt: het vieren van het goede leven kan beginnen!

Onze fascinatie voor antiek vindt u terug in de catalogus, waar u vooral 19e eeuws tafelgerei zult vinden waarmee u uw tafel prachtig kunt aankleden, of u nu gaat voor een mooi passend historisch geheel of een mix met het eigentijdse. Wij stellen u voor eens een kijkje te nemen naar onze uitgebreide porseleinen en aardewerk serviezen, fonkelend kristal- en glaswerk en het prachtige tafelzilver.
Bij ieder stuk kunt u specifieke informatie verwachten, maar als u nog meer wilt weten kunt u terecht op Bonum Vipedia, waar u uiteenlopende verrassende verhalen en achtergrondinformatie aantreft over de historie van het eten, het drinken, gebruikte materialen, maar ook over etiquette en gebruiken.

U bent welkom om contact met ons op te nemen via e-mail, telefonisch of persoonlijk op afspraak, maar u komt ons ook tegen bij u in de buurt op lifestyle- en antiekbeurzen. Hier kunt u er op rekenen dat wij altijd een gedekte eettafel hebben opgesteld om inspiratie op te doen, om uw vragen te beantwoorden en persoonlijk kennis met u te maken!

Bonum Vitae: Waar Tafelen Beleven wordt